Ovant

När jag skulle lägga mig igår å skulle jag ställa om klockradion som gick 2 minuter fel. Sen sussade jag sött i natt.

Vaknar av att radion sätter igång, går upp och äter frukost innan jag borstar tänderna. Sen sötter jag mig vid jobbdatorn och börjar starta upp. Skickar meddelande till Bossen där jag stolt meddelar att jag är på plats, några minuter tidigt. Eller… Va fasiken, datorklockan är 8.44 inte 7.44?!?! Jag är 1 timme sen!!

Rusar in i sovrummet och ser att klockradion minsann är 7.44. Ooops!

Jag är mer van vid att jag ser fel i schemat och börjar för tidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s