Fika med Pappsen

Igår knatade Systeryster och jag hem till pappsen. På vägen köpte vi med fikabröd, och Pappsen tog med en termos kaffe och så möttes vi ute på gården där han bor. Satt ute i solen och fikade en stund. Mysigt att träffas lite! Ttvärr hade han inte hörapparaten i, så alla grannar hörde vad vi pratade om….

Systeryster, Storpudding och jag var en sväng in på HM oxå, och jag hittade en fin blus. Systeryster köpte en klänning och ett par jeans och Storpudding ett skärp och ett halsband. Sen köpte vi med hamburgare hem och åt. Jag blev kvar över natt igen.

Vi har alltid så kul när vi umgås. Många knäppa skämt, många skratt och flams. Älskar’t!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s