Tankat lite energi

Det var så mysigt att hänga hos Systeryster med familj i helgen, och få skratta en massa och umgås! Känns som att jag fick tanka lite umgänge och energi. Kändes oxå väldigt bra att träffa Pappsen en stund!

Efter att vi ätit frukost igår så åkte jag i alla fall hem igen. Packade upp nattväskan och stoppade i en laddning tvätt i maskinen och småfixade lite. Babblade med Carina i telefonen en bra stund. Och så kollade jag klart på Emergence. Klart annorlunda, men väldigt bra!

Nu äter jag frukost, och ska snart börja jobba. Jag är SÅ tacksam att jag har jobbet kvar, att min bransch inte är en av alla de branscher som drabbats så hårt nu! Måste vara fruktansvärt att både oroa sig för Corona och hur man ska kunna försörja sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s