Hemmadag

Jag satt i soffan och läste söndagsbilagorna igår när jag kom hem. Sen duschade jag och slog ner baken i soffan igen och kollade på En kvinna bland män, film på Viaplay (eller är det Viasat??) En film om en amerikansk kvinnlig advokat som fått till ändringar i en massa lagar som gjort skillnad mellan könen. Cool kvinna!

När jag var i affären så har de satt klisterlappar i golvet så att man lätt ska kunna hålla avstånd vid kassan. Jättebra! Men… Så klart ett men! Jag ställer mig alltså med rejält avstånd till den framför. Men SJÄLVKLART ställer sig den bakom mig NÄRA. Så jag vänder mig om och ber honom vänligt hålla större avstånd. – Men förlåt! Jag trodde du skulle kliva fram, säger puckot. Jag svarar att nej, jag håller avstånd. -Ja men förlåt då, säger han stött. Hur svårt ska det vara??

I kassan har de satt upp en plastskärm mellan kassörskan och kunden, och nu hade de även satt upp en skiva på platsen där man står och packar sina varor, mellan de 2 kunderna som packar sitt. Jättebra!

Ja, ja, nog om det! Jag kollade även på några avsnitt av Fosters på kvällen. Riktigt bra serie! Den får 4 sangria av 5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s