Umgås på nytt sätt

Jag jobbade till 18 igår, sedan så facetimeade jag med Blidö och Wilbur. Vi babblade på en stund om allt och inget. Vi har aldrig tidigare använt oss av det här sättet att prata, men nu vill vi se varandra när vi pratar och vara alla 3 ”tillsammans”. Och det funkar ju finfint!

Sen ringde Carina, men vi babblade på som vanligt, ett vanligt telefonsamtal. Och så kollade jag på Bäckström på TV4. Jag missade första avsnittet, men det funkade rätt bra att hoppa in i avsnitt 2. Det var bra! Jag gillar Kjell Bergkvist, även om han ofta får spela skitstövel.

Nu ska jag borsta tänderna och sätta igång jobbdatorn i stället. Ha en fin dag, och var rädda om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s