Balkongen

Jag satt ute på balkongen och åt lunch igår. Så varmt och skönt i solen! Tänkte att jag skulle gå ner i källaren efter jobbet och hämta upp brassestolarna och bordet, nu är det dags att möblera där ute!

Klockan 17 slutade jag jobba, och då är det tyvärr ingen sol på balkongen längre. Kom jag ihåg då att gå ner i källaren?? Nä, det gjorde jag inte! Så vill jag inta lunchen där ute idag med så får jag sitta på lådan igen. Har ju en trälåda, eller vad man ska kalla det, som jag har lite krukor i. Och man kan ha den som bänk oxå. Den står där året runt.

Jag kollade på husfruarna i Orange County och sen några avsnitt av The Fosters. Det är en himla bra serie!! 4 sangria!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s