Ledig eftermiddag

Slutade 14 idag. Skuttade in i duschen efter jobbet sen tog jag med shoppinglistan och så knatade jag till centrum. Fasiken, nu när man är hemma hela dagarna går allting åt. Jag brukar handla på vägen från jobbet, och i stort sett varje dag. Men nu vill jag dels inte gå i affärer mer än nödvändigt plus att jag gör av med mer hemma, som sagt. Så nu känns det som att jag storhandlar när jag väl handlar. Så jag gick förbi garaget och tog med mommos dramaten till affären.

Det får vara hur mycket tantvarning som helst, det är så bra!! Kommer köpa en ny den dagen den här ger upp!

Magnolian på gården börjar blomma nu.

Det är en så kort tid, men när den står i blom är den supervacker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s