Mc Donalds

När jag var i centrum igår så var jag så sugen på Mac Donalds mjukglass. Den är SÅÅÅÅ god! Och jag går förbi på vägen hem, så planen var att ta dramaten och slinka in och köpa en glass. Men, döm om min förvåning när jag kom utanför. Där inne var det knökfullt med folk! Och INGEN höll avstånd. Alla stod i kö som ”vanligt”, det vill säga som innan Corona. Folk satt vid borden utan avstånd. Tur att de har stora glasfönster så att jag såg det här utifrån. För jag gick inte in, så klart.

Jag plöjde jag vet inte hur många avsnitt av The Fosters igår. Bara låg i soffan och lät det ena avsnittet efter det andra avlösa varandra. Det är en bra serie och jag vill kolla vidare. Men alltså, hur mycket kan en och samma familj råka ut för?? Ja, på TV hur mycket som helst, så klart. Annars skulle det väl inte bli några fler avsnitt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s