Partykväll

När jag låg i soffan och läste igår så skickade Jaja ett meddelande och frågade om jag ville komma över och äta hos dem. Jaaa, det ville jag! Så jag skuttade in i duschen och sen körde jag hem till dem.

Micke hade lagat sin smarriga lasagne.

Så himla gott!! Sen satte vi oss med varsitt glas vin i soffan och började spela musik och babbla. Plötsligt var det en bra låt, så Jaja och jag började sjunga med. Sen fick vi tag i varsin hantel så det fick bli en mikrofon. Sen bara fortsatte det…

Vi skrattade så tårarna rann!! Ett spontant 3-mansparty så där bara!

Jag sussade kvar och idag var vi inte direkt på partyhumör… Vi låg i soffan och kollade filmer halva dagen. Sen hjälpte Micke mig att byta en lampa på bilen innan jag åkte hem.

Så nu ligger jag i min egen soffa och har läst söndagsbilagorna.

2 reaktioner på ”Partykväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s