Vårväder

På lunchen igår gick jag ut på balkongen, men det var disigt och inte jättevarmt så jag gick in igen. Men när jag hade slutat jobba så knatade jag ut, och då var det superskönt ute! Alldeles stilla, annars har det ju blåst så himla mycket. Och varmt var det!

När jag kommit hem igen så messade M att hon var på min gård, så jag knatade ner och så satt vi ute och babblade en bra stund. En av mina grannar är en före detta kollega till henne, och hon kom när vi satt där. Så hon stannade och babblade en stund oxå. Trevligt!

När jag kom in igen så kollade jag på Housewifes of Orange County och sen umgicks jag med The Fosters ett bra tag! 😉

3 reaktioner på ”Vårväder

  1. Det finns en spinoffserie på Fosters.
    Good Trouble heter den. På Viaplay.
    Man får fortsätta följa Callie o Mariana

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s