Mitt innehållsrika liv

Jaa, nu ska vi se vad jag ska välja att skriva om?? Jag menar, det händer ju så mycket just nu! Eller…? Nä, ni kan nog gissa vad jag gjorde igår kväll, eller hur?

Just det, kollade på The Fosters!! Vilken överraskning va? Ha ha ha!! Alla andra verkar passa på att rensa garderober, fixa med blommorna eller något annat vettigt. Vad gör jag? Kör seriemaraton från soffan. Yeah, that’s me! Jag har kollat på mina växter och tänkt att jag ska beskära en, binda upp en annan och kanske till och med plantera om några. Men, jag kommer inte till skott…. Hamnar i soffan och kollar på avsnitt efter avsnitt i stället. Och faktum är att jag gillar det! Ha, så jag skäms inte ens!

Idag börjar jag jobba 9.45 så ännu sitter jag med frukostkaffet framför datorn.

Ha en bra dag, och var rädda om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s