Matbud

Wilburs mamma bor inte så långt från mig, men det gör Wilbur. Och mamman är ju i riskgrupp och ska inte gå och handla, så det brukar Wilbur eller hennes syster göra åt henne. Men den här veckan hade det kört ihop sig, så de frågade om jag kunde rycka in. Eller ut…? Ja, i alla fall så sa jag att det är klart att jag kan handla. Så mamman sms:ade en lista och jag åkte till den affär som är närmast henne. Hon hade skrivit listan så att varorna kom i den ordning som när man gick genom affären. Från ingång till kassorna. Så lätt att handla då, när man är i en ny affär! Gulle henne att tänka på det!

Åkte hem till henne och ställde kassarna utanför dörren, ringde på och backade en bit. Så stod vi och babblade en stund, på behörigt avstånd, innan jag åkte hemåt igen. Kändes bra att kunna hjälpa till!

Sen när jag kom hem så kollade jag på TV!! Vilken överraskning va?? Gissa vad jag såg??? Jaaaaa, rätt! The Fosters. Ha ha ha!! Men en av karaktärerna, Jesus, har inte synts till på ett tag och nu kom han tillbaka. Men med en ny skådis. Alltså, det blir så konstigt att man ska se honom som den personen. Ja ja, man vänjer sig väl.

Nu ska jag jobba! Ha en bra dag och var rädda om er!

2 reaktioner på ”Matbud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s