Nätshopping

Vad lätt det är att ”råka” klicka hem kläder på nätet nu när man surfar mer än vanligt på nätet. Jag har köpt ett par snygga byxor som kom igår. Och de var verkligen bra! Satt perfekt, tunna och med mycket stretch. Perfekta sommarbrallor! Bild kommer när jag har dem på mig (utan att matcha dem med morgonfrilla…). När jag hämtade paketet igår i centrum så var jag även in i mataffären och handlade. Jag hade tänkt göra det igår, men insåg att det blev för virrigt med 2 olika listor och dela upp betalningen.

Så rullebullan=dramaten och jag var ut på tur igår igen. Och sen när jag kom hem så …… tittade jag på The Fosters!! 😉 Verkar finnas hur många avsnitt som helst, som tur är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s