Tant Krus

Alltså, att klippa sig när man ska hålla 2 meters avstånd är ju inte möjligt. Alltså är jag nu helt vild i frisyren… Så var vänlig bortse från det (och den av outgrundlig anledning bistra uppsynen..) när jag ska visa bild på nya byxorna.

Kan ha grått, gammelrosa, vitt eller blått till dem! Perfekt sommarbyxa!

Har radion på här hemma när jag jobbar, och hör på nyheterna att det varit knökfullt på uteserveringarna de senaste dagarna. Jag får 2 tankar i huvudet.

1: Hur kan SÅ MÅNGA ännu inte ha fattat? Hur kan de vilja trängas med en massa okända?

2: Det sorgliga är ju inte att vi inte ska sitta tätt på varandra på uteserveringar. Det sorgliga är orsaken till varför vi inte ska det.

Ja, ja, nog om det. Vill ni höra nåt knäppt?? Hi hi!!

Mina hörlurar till mobilen ser ut så här:

Står inget om höger och vänster på dem och av någon anledning har jag tyckt att då ska den med mikrofonen vara på vänster sida.

Till saken hör att jag inte använder dem jätteofta, vill jag påpeka innan jag fortsätter.

Nu när jag jobbar hemifrån så använder jag dem i kundsamtal och häromdagen råkade jag stoppa in ploppen med mikrofonen i höger öra i stället. Och… då satt den MYCKET bättre! Alltså, verkligen mycket bättre.

9 reaktioner på ”Tant Krus

 1. Jag har samma modell på hörlurar och jag håller med, det är verkligen skillnad på dem och det gäller att peta in dem i rätt öra. Men eftersom jag alltid använder dem så insåg jag det rätt fort.

  Snygga byxor och jag gillar din rufs-frisyr. Det kan bero på att mitt axellånga hår mest är ett stort frissigt fluff och du har i alla fall lockar, man vill väl alltid ha det man inte har. 🙂

  Jag blir så ledsen över att det är så många som fullständigt skiter i andra och tränger ihop sig på uteserveringar och på andra ställen. Det är en sak om de själva bara blir sjuka och ligger hemma, men de kan ju i sin tur smitta andra och det kan ju bli värre än att de bara ligger hemma och mår dåligt. Och jag kan inte låta bli att undra hur länge som sjukvårdspersonalen ska orka!

  Gilla

  1. Vågade knappt erkänna hur lång tid det tog innan jag insåg att jag alltid haft dem i fel öra…. 🤣

   Tack!! 🥰

   Precis, det handlar ju om att ävwn tänka på andra. Det är inte bara ens egen hälsa det handlar om.

   Gilla

 2. Gokväll, jag tycker du är jättefin i håret, det klär dig verkligen. Får jag fråga var du köpt dina byxor som är så snygga? Jag bor vid Odenplan och jag är chockad över vad jag ser på alla uteserveringar och bussar m.m. Fyfan!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s