Dagsformen

Jag lyckades ta mig ut en vända igår. Gick, om man kan kalla den takt jag hade för att gå, till centrum och var in på Clas Ohlsson för att köpa en lökhackare. Men de var slut. Så jag hasade mig hemåt igen. Låg och läste, vek lite av all ren tvätt och kollade på TV. Tänker att jag tar lite tvätt i taget. För nu har jag VÄLDIGT mycket ren tvätt. Men nästan ingen smutsig!

Jag stretchade lite också, men ironiskt nog är det inte helt lätt när jag har ont. Jag får ont bland annat för att jag inte har stretchat, och nu kan jag inte stretcha ordentligt. Men jag kämpar på!

Idag regnar det, så jag tror jag ska ta bilen till ett inomhuscentrum och gå där i stället för att gå utomhus. Där finns dessutom ett Clas Ohlsson, så kanske lökhackaren finns där. Kollar man lagerstatus på nätet så skulle de ha funnits även i mitt centrum…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s