Hemma bäst

Köra bil gick rätt bra. Men det var ingen hit att ta sig in och ur…

Gick en stund i inomhuscentret, och var in på Clas Ohlsson. Som inte hade någon lökhackare. Men här kunde de i alla fall tala om att de får in nya 2020 06 05. Jag kommer hänga på låset! Men jag köpte droppskydd till ugnen. På Anitas land hade det runnit ur en form och bränt fast på ugnsbotten, och Anita slet för att få bort det. Jag talade om att jag har som ett tunt papper, fast i nåt annat material i botten på ugnen. Men jag kom ju inte ihåg var jag köpt det, men gissade på att det kan ha varit på Clas Ohlsson, de har ju massa smarta saker. Och mycket riktigt! Så nu ska Anita få ett ta med till landet och hon får ett till hemmaugnen. Superbra present!

Idag ser det ut att vara bättre väder, så jag ska ta mig ut en sväng senare. Nu sitter jag och väntar på matleverans som ska komma mellan 7 och 9. Handlade mat och annat på Ica för nästan 3 veckor sedan, idag var första tiden de hade för leverans. Många som vill handla på nätet nu, så klart. Ska bli spännande att packa upp, jag minns ju inte riktigt vad jag köpte…

2 reaktioner på ”Hemma bäst

  1. Det går ju inte att näthandla livsmedel när väntetiden är så lång! Hur ska man kunna ha sån framförhållning på mjölken? I den ICA-butik där mina föräldrar numer näthandlar livsmedel kan de (nästan?) alltid hämta kassarna kl 7-9 dagen efter beställning. Det stod i tidningen att just den butiken anställt extrapersonal som går nattskift för att packa kassar (!).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s