Sylta och safta

Nåja, men i alla fall testa att göra marmelad.

I julas fick jag kiwimarmelad av en vän och den var så nedra god! Har ätit den till goda ostar och på scones som Anita bakat. Mmm!! Ska testa att göra egen, och se om den blir lika god. Önska mig lycka till!

Igår haglade och regnade det från en nästan svart himmel. Och åskade! Högt! Så när jag skulle gå och köpa kiwi och syltsocker så satte jag på mig regnkappan och sjumilastövlarna. Självklart kom det inte en droppe när jag stövlade runt i centrum! Varken på vägen till eller från heller. Antagligen enbart för att jag hade hela regnkitet på mig…

2 reaktioner på ”Sylta och safta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s