Hämta bil

Efter frukost gjorde jag mig iordning och åkte till Anita och Håkan och hämtade bilen som stod kvar sen i fredags. Sen åkte jag till IKEA och köpte ett till örngott till min långa kudde, små syltburkar och fuskväxter till balkongen. Så praktiskt, jag behöver inte vattna eller hälla av vatten och de vissnar inte när jag är hemifrån.

Får se om jag köper nån levande blomma, kanske.

I kassorna sålde de en papperspåse med nybakta kanelbullar. 5 för 20 kronor. Vem kan motstå doften av nybakat?? Inte jag… Så nu ska jag fika!

3 reaktioner på ”Hämta bil

    1. Tack!! Jag tycker det duger bra. De år jag planterar och fixar så tr det inte många dagar så fåt växterna ohyra, det regnar så man skulle valt att odla ris, eller är så torrt och varmt att vattnar man inte VARJE dag så är det kört! Nu kan jag enbart njuta utan att göra ett smack! 👍😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s