Ingen repris och övergiven

Det blir ingen repris på gårdagen, för idag är det helt grått på himlen. Så då får jag väl göra lite nytta i stället. Fasiken då!

När solen försvann bakom husknuten igår så rev jag ur sängkläderna och satte på tvättmaskinen. Sen åkte epilatorn fram och jag tog bort hår på benen och i ansiktet. Såg att jag blivit lite röd på bröstet, trots solskydd. Första solen efter vintern, så huden var väl inte beredd.

Sen tog jag en välbehövlig dusch och smörjde in mig efteråt. Satte på mig myskläder och parkerade mig i soffan. Såg klart på Good Trouble. Så nu känner jag mig övergiven av familjen Adams Foster. Jag som varit en sån trogen vän!

Bäddade rent i sängen och la mig och kollade på Mordet på Orientexpressen. Den var bra, men jag såg inte slutet för då märkte jag att jag höll på att somna. Så jag stängde av och somnade för natten. Så skönt att somna i en renbäddad säng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s