Soffhäng

Igår eftermiddag så tog jag fram dammsugaren och tog ett snabbt varv runt i lägenheten. Sedan tömde jag skåpet under diskbänken, för idag kommer rörmokare som ska rensa avlopp i kök och badrum i hela fastigheten. Så idag måste jag ha vanliga kläder och ingen kuddfrisyr här hemma….

Sedan slog jag ner kroppen i soffan och kände mig lite vilsen. Vad skulle jag nu titta på, när jag sett alla avsnitt av The Fosters och Good Trouble?? Först blev det Barnmorskan i East End, och sen kom jag på att jag ju inte sett Outlanders på länge, så där hade jag en massa avsnitt att se! Så jag betade av 4-5 stycken innan det var dags att natta.

Carina ringde och vi babblade en stund. Vi ska försöka ses nåt i centrum efter jobbet nån dag. Ta en fika eller nåt och babbla lite. Och Gunvor ringde och babblade en stund oxå. Allt väl med henne, som tur är.Hon är i riskgrupp, så hon är väldigt försiktig nu och träffar inte folk eller går och handlar. När det här väl är över så vill vi ses!

Växterna som står i vatten på köksbordet börjar få små, små rötter redan. Elefantöra tror jag de heter. Ska kolla på de som står i sovrummet och se hur det är, om de oxå börjar få lite rötter. De kommer kanske få bo på balkongen sedan. Så får jag se om de klarar sig och då får de ju så klart flytta in i höst sedan. Pinnen har dock inte fått några rötter, så det är nog tveksamt om den kommer att få liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s