TBE-vaccin

När jag slutde jobba idag så knatade jag till centrum. Först gick jag till drop in-vaccinationsstället och vaccinerade mig mot TBE. Anita har tjatat att jag måste det, så hon inte behöver vara orolig när vi är på ön. Och idag sa de på radio att det antagligen kommer vara massor av fästingr i sommar pga den milda vintern. Så lika bra att ta tag i det på en gång.

Apropå mild vinter. Kunde det inte innebära en varm vår oxå?? Idag var det baske mig inte så himla skönt ute.

Sen köpte jag en slickepott. Min är helt borta, kan inte hitta den. Så nu köpte jag en ny. Kikade runt lite i en del affärer, men köpte inget. Ville mest bara kolla runt lite. Köpte med en sallad hem som jag åt till middag.

4 reaktioner på ”TBE-vaccin

    1. Hua!! Hoppas du mår bra igen! Jag tog första sprutan idag och ska få sms när det är dags för nästa. Så jag ska absolut ta alla som behövs för att få fullt skydd.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s