Ja, man kan säga att det kom regn…

Jösses som det vräkte ner igår! Och himlen blev baske mig svart ett tag. Vid 15, när jag satt och jobbade, så tände jag taklampan för det var så mörkt. Jag har inte haft taklampan tänd på ”kontoret” sen någon av de allra första dagarna som jag jobbade hemma. Och då var det senare, vid 19 tror jag.

Idag skulle det kunna komma snö eller snöblandat regn, men än så ser jag bara regn. Men värmen, var är den?? 3 grader ute nu, och det är i mitten av maj. Av alla vårar så kunde väl just den här ha varit tidig och varm? Om det funnits nån sorts rättvisa, menar jag. Vi hade behövt det. I alla fall jag hade behövt det.

När jag slutade jobba klockan 20 så värmde jag på lite att äta och satte mig framför TV:n. Kollade på Gifta vid första ögonkastet: Äktenskapet. Kul att få se hur det går sedan. De två verkade ju nästan bli förälskade direkt, och det är ju häftigt att det hållit!

Nu ska jag borsta tänderna och blaska av mig och ta tag i jobbet. Fullt upp! Som tur är, får man ju säga. Många branscher har det ju riktigt tufft just nu och många har blivit permitterade eller uppsagda. Så jag är tacksam att jag har fullt upp ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s