Sommarminne

Vet ni vad det här är?

Det är smart! Och ett somrigt minne av min mormor.

Hos henne stod ett glas med ett vykort alltid framme på somrarna. Och när det kom in en geting eller något annat flygfä som kröp på fönstret så satte hon glaset över. Och sen sköt hon in kortet under så att hon kunde ta bort det från fönstret och släppa ut getingen igen.

Igår när jag satt på kontoret så hörde jag att det dunkade mot fönstret i köket. Det var en geting som flög mot det och kröp runt på det. Så då gjorde jag som mormor. Och nu får det stå framme så att jag är beredd till nästa gång. Och så tänker jag på mormor. ❤

4 reaktioner på ”Sommarminne

  1. Jag kör med samma metod men med plastburk istället. Det blir verkligen sommarkänsla när man får leta fram någon lämplig burk och ett kort för årets sommarsäsong

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s