Soffhäng

Jag slutade jobba 14.45 igår. Då knatade jag till centrum och handlade lite. Och lite senare så åkte jag över till Anita. På vägen stannade jag på en mack och fixade med kylarvätska. Som var slut. Det var i princip helt tomt i den behållaren! Undra på att bilen blivit överhettad!

Men, min stora undran är; varför finns kylarvätska i 2 olika färger? Vad är skillnaden? Och varför får man absolut inte blanda??

Som tur var jobbade en hjälpsam kille på macken, som gick med mig ut och doppade en pappersbit i den lilla vätska som var på botten av behållaren för att se vilken färg den hade. Den var röd. Så då fyllde han på med röd. Nästan hela flaskan gick i!

Sen vidare hem till Anita för att hänga i hennes soffa. Håkan och Otto är på ön, så det var bara vi 2 hemma. Vi kollade på Bomb girls på TV4Play. En bra serie om kvinnor i Kanada som jobbade på en bombfabrik under andra världskriget.

Idag börjar jag 10.45, men var uppe redan strax efter 7. Jag har lämnat bilen på verkstad för service och bromsfix. Så det blev en morgonprommis hem, och nu sitter jag på balkongen och myser med en kaffe.

Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s