Handlat

Bilen blev klar på verkstan så att jag på lunchrasten kunde ta en rask promenad och hämta hem den igen. Så skönt!!

Wilbursmamma messade och frågade om jag kan handla åt henne nån dag, och jag sa att det gör jag gärna. Så när jag slutade jobba åkte jag till affären nära henne. Hon är så go, skriver listan så att varorna kommer i den ordning man går genom affären. Så det går så smidigt att handla till henne. Åkte hem till henne med varorna, ringde på dörren och backade en bit. Hon stannade i dörrhålet och så stod vi en stund och pratade.

Sen åkte jag hem, åt och tittade på TV. Bland annat Dr Pimple Popper. Älskar det programmet!

Idag fick jag syn på att min ena rätt rangliga pelargon faktiskt fått en blomma!

De har inte sett mycket ut för världen och jag plockar döda blad heeela tiden, så jag har funderat på att kasta dem. Men nu får de så klart stå kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s