Nationaldagen

Idag är det Sveriges nationaldag. Ska ni fira? Jag ska… Jobba! Vi har en hel massa att göra och Bossen har frågat om några kan tänka sig att jobba något i helgen. Och vi var flera som sa att det kan vi. Så om en stund ska jag borsta tänderna och sen ta mig till kontoret. Alltså lilla rummet bredvid köket.

Jag hade kollat på väderprognosen innan jag sa att jag kunde jobba, och mycket riktigt är det ju regn och mulet. Hade prognosen sagt sol hade jag faktiskt sagt nix!

Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s