Ändrade planer

Igår hade jag bestämt att jag skulle städa hör hemma. Men så hörde Nettis av sig och undrade om hon fick lämna Korven hos mig. Och vem tackar nej då?? Inte mommo!

Ungsudden älskar att gunga! Och hon kan redan få fart själv, inte en 3 år gammal!

Vi var ute i 2 omgångar, bara inne och åt lunch i mellan.

-Jag äter en groda!!

Efter maten gick vi ut igen, och på gården bredvid finns en rutschkana och en karusell.

Jag snurrade henne tills hon var helt vinglig, och fnittrig, när hon klev av.

Lilla gokorv!! Hon pratar så kul, de flesta konsonanter byts ut till H i början av orden. Jag sa att hon är mommos lilla loppa. – Jag mammas hilla hoppa, svarar hon då.

Efter en liten fruktstund inne så knatade vi upp till centrum och mötte upp Nettis och Toyboy. Nettis hade hittat kläder till sig som hon var på jakt efter. Och Toyboy köpte ett nytt pussel. ”Någon” hade nämligen tuggat sönder en bit av hans pussel hemma…

När jag lämnat tillbaka Korven så knatade jag in på Cubus, där jag hade sett en så fin kjol och linne. Som tur var provade jag, för näää… De var inte så fina på, faktiskt. Så det blev billigt, jag köpte inget! Köpte bara mjölk och söndagstidningar och så knatade jag hem igen. Och den ända ”städning” var att jag plockade ihop leksakerna Korven ägnat sig åt medan jag lagade mat.

Sen läste jag på balkongen, innan jag flyttade in till soffan. Men Telenor hade nåt fel, för bilden bara fels heeela tiden. Jag provade att stänga av boxen och låta den vara några minuter. Men det var likadant när jag startade den igen. På deras hemsida stod att de inte hade störningar. Men nåt var det ju!

Jag kollade på Viaplay på mobilen till slut. Såg en film som jag inte minns vad den heter… Om konkurrensen mellan de som ägde Gröna Lund och Nöjesfältet på 40-talet. Den var så där.

Nu ska jag flytta in till kontoret för att jobba. Ha det så bra idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s