Jobb, jobb

Igår jobbade jag lång dag, 7.45 till 17. En helt vanlig arbetstid egentligen, men eftersom jag sällan har den arbetstiden känns den lång. Men det gick bra, och efter vår insats i lördags så ligger vi bra till!

Hade månadssamtal med Bossen och blev peppad! Han är så nöjd med min arbetsinsats, och mina siffror är bra över lag. Han är bra på att lyfta en så att man känner sig bra på det man gör!

När arbetsdagen var slut så satte jag igång och plockade undan lite här hemma. Gick till miljöstugan med kassen med blandat och sorterade allt i sina kärl. Och så fram med dammsugaren, och tog ett varv. Det var behövligt…

Åh, just det! Jag måste visa vad jag har fått av Nettis och Toyboy!

Vet ni vad det här är?? Det visste inte jag heller, men jag såg Nettis använda den när hon stekte köttfärs. Och köttfärsen blev så fint fördelad, utan stora klumpar. Och hon använder den öven till annat, och jag tänker att den nog är bra när jag kokar kiwimarmelad! Så glad för den!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s