Vänner på middag

När jag slutade jobba igår så satte jag igång att skölja och hacka grönsaker. Jag svängde ihop en sallad med kyckling och valnötter bland annat. Och dagen innan hade jag blandat ihop en fildressing, som blev riktigt smarrig!

Satte in salladen i kylen, hällde upp ett glas vit sangria och satte mig på balkongen.

Så mysigt!! Efter en stund kom Carina och sedan även Kärran. Vi satt på balkongen en stund, drack sangria och babblade. Sen gick vi in och åt sallad och babblade vidare. Sen fikade vi, åt glass. Och babblade ännu mer. Så mysigt att ses.

Vid 22 knatade de iväg, och Jag gjorde mig iordning för natten. La mig och såg på TV en stund innan jag sussade. Nöjd efter en bra dag och kväll!

Vänner, en himla bra grej!

2 reaktioner på ”Vänner på middag

  1. Du har flera fantastiska timmars läsning framför dig. Böckerna av Ahnhem är väldigt välskrivna och otrooooooligt spännande!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s