Underbar helg

Vilket väder, och vilken helg! Jag har, som ni vet, tillbringat dagarna på ”mina” klippor. Jag var dock inte där riktigt lika sent igår, utan jag packade ihop strax efter 16. Carina och hennes yngsta dotter var oxå ner och vi satt och babblade ett bra tag. Så mysigt att umgås och fika och äta lunch ihop!

Innan Carina kom ner så smörjde jag in mig med solskydd. Men jag når inte på hela ryggen… Och det känner jag av. Det svider lite i mitten av ryggen där jag inte kom åt. Inte så bra. Men det är inte jätterött, men som sagt, det svider lite när jag rör ryggen. Så nu har jag ont i ländryggen och i huden högre upp. Ja ja….

Idag börjar jag jobba 10.45, och hade tänkt sätta mig på balkongen. Men, hör och häpna, jag kände faktiskt inte för att sitta i solen. Jag kanske är sjuk…?? Så jag sitter inne vid köksbordet. Fast, jag kanske tar med kaffekoppen ut en stund.

2 reaktioner på ”Underbar helg

    1. Jepp, jag har en. Men… Har inte använt den på ett tag och nu var den döläbbig! Ska köra den u diskmaskinen, plus att jag skickat efter en ny från smartasaker.se

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s