Underbar långhelg

Sol från en klarblå himmel, 20° i kanalen, bad, midsommarfirande, födelsedagskalas, filmkvällar, ljumma kvällar utomhus, god mat och lite sangria. Allt detta med trevligt sällskap!

Jag köpte en deodorant när M och jag var och shoppade. En Negro Tulipan, som jag alltid hade förr! M och L hade en kompis som oxå alltid hade den. M: -L, lukta under hennes arm och säg vad du kommer att tänka på.

L: -Toaströ!!

Vaf*n luktar jag som det vi strör i tunnan på utedasset??? Njae, då kom han väl på att han kände igen doften från nån annan. Hrmph!!

Igår på kvällen så hör M och jag ett underligt läte från kanalen. Då får jag, för första gången se en bäver. Den står på kanten på andra sidan så jag ser hela ovanför vattnet. Så fin!! M och L har pratat om att de sett bäver, men jag har aldrig sett någon trots att jag hållit utkik. Så det var en upplevelse.

Efter att vi ätit födelsedagstårta hos MochL’sdotter och Svärson (Svärsonen fyller år idag) så åkte jag hemåt. Handlade mjölk på vägen och nu sitter jag på balkongen och läser söndagsbilagorna. Ska snart duscha och sätta toaströ under armarna! 😉😝

2 reaktioner på ”Underbar långhelg

  1. Dagen bästa kommentar eller? Kul att ni haft det rart iallafall ! Jag har haft en underbar helg med min älskade dotter som mår mycket bättre från Corona, det känns helt underbart! Jag är så otroligt glad för det! Jag har även umgåtts med min bästa vän. Vi har känt varandra i 54 år och umgåtts hela tiden. Nu planerar vi för våran 60 års dag nästa år! 🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s