Semester

Ibland är jag mer virrig än vanligt….

Jag börjar längta efter ledigt, och så fick jag se att jag har så många sparade semester dagar. Så jag skickade ett meddelande till Nettis, som är schemansvarig på jobbet, och frågade hur det ser ut vecka 35. Skulle jag möjligen kunna vara ledig den veckan oxå? Du är ju ledig vecka 35, får jag till svar. Nä men, har jag kollat på fel vecka? Så jag har upp mitt schema. Eh, jag hade visst redan tagit 4 veckor i rad… Jag var helt säker på att jag bara tagit 3. Nä men, så bra då!! Hälsningar från henne med järnkoll!

På lunchrasten satte jag mig på balkongen. Det var smällhett i solen, så jag fällde upp parasollet. Då var det väldigt skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s