Började 10.45

Eftersom jag hade så ont i ryggen fortfarande när jag gick upp i morse och jag började jobba lite senare så tänkte jag att jag skulle gå en promenad. Men va fasiken, jag gick som om jag gjort i brallorna… Så jag stapplade mot Thaisalongen och frågade om de hade tid med mig. Och det hade de! Jag talade om var jag har ont, och hon masserade rejält. När det känns som om hon trycker och knådar på ett ben, fast där är nån slags muskel, ja då är man spänd…

Men det är ju som trolleri! Det kändes direkt mycket bättre när jag gick därifrån! Så himla skönt! Idag har jag varit supernoga med att resa mig ofta, gå några steg, stretcha höftböjaren och röra mig lite då och då.

Så peppar, peppar, det är helt okej i ryggen nu!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s