Phu

Först är det vinter och att det till och med snöar ända in till mitten av maj. Och sen kommer det äntligen sommar, utan vår först, och nu. NU är det HETT!

Igår satt jag still och svettades framför datorn. Termometern i köket i skuggan visade 27,5 grader. Jösses, kunde vi inte få sprida ut värmen över längre tid i stället??

Ja, ja, jag klagar inte, hellre varmt än kallt!

När jag hade jobbat klart så drog jag iväg till affären och handlade till Wilbursmamma. Hon mejlade mig inköpslistan och jag betade av varorna vartefter jag gick genom butiken. Dessutom bad hon mig köpa en blomma till mig själv. Gulle! Så jag har nu en fin krysantemum på balkongen!

När jag svettig kom hem igen så satte jag mig i skuggan på balkongen igen. Pust! Då messade Nettis och ville att jag skulle möta henne i MOS och ta en fika. Jag svarade som Korven brukar säga; Å nej, jag ojkaj inte! Hade gärna träffats, men orkade verkligen inte ta mig ut igen i värmen.

När jag skulle resa mig igen från badenbaden så hade jag ont i ryggen. Jätteont! Fick ta tag i balkongräcket och dra mig upp. Fasiken, jag tycker jag stretchar hur ofta och mycket som helst, men nu säger ryggen upp sig igen. Blä!

2 reaktioner på ”Phu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s