Utsövd

Idag börjar jag sent så jag hade satt klockradion på 8.30. Vaknar och ligger och småslumrar innan radion satt igång. Tittar inte på klockan men tar för givet att radion snart ska skrälla igång. Drar mig ett tag, ligger och bara låter tankarna vandra som de vill. Efter en bra stund så tittar jag på klockan. 7.55. Oj!! Undrar hur dags jag vaknade?? Kan nog inte ens minnas när jag vaknade av mig själv så tidigt.

Jag slutade jobba 18 igår, och jag bara slöade sedan. Stretchade baken, höftböjare och lår. Igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s