Alltså, folk….

Carina och jag ligger oftast på samma ställe när vi är på stranden. Det är som en egen, mindre, gräsplätt där det sällan är så mycket folk. Så vi låg inte nära andra. Väldigt bra!

Senare kommer en man med fru och ca 1 årigt barn och placerar sig bakom oss. Och så börjar mannen sätta ihop ett bord. Stort och i matbordshöjd. Carina går hem, och då flyttar han bordet blixtsnabbt! Så nu står det precis bredvid mig. Jag tittar frågande på honom, men det bekommer honom inte det minsta. Han plockar fram stolar, en duk till bordet och en parasollfot. Som han ställer, av outgrundlig anledning, på bordet och sätter ett parasoll i.

Jag tittar igen på honom, men nej då, han låter sig inte påverkas av så subtila signaler. Och för en gångs skull kände jag att jag inte orkade ta fighten. Så jag tog mina saker och flyttade.

Men inte ens i vanliga fall, utan Corona, så hade det varit vettigt att sätta sig så nära när det fanns jättegott om plats runt omkring.

Det låg dessutom en annan på andra sidan om deras matbord. Och när den här mannen sen satte igång och skulle pumpa in luft i den största flytleksak jag nånsin sett så stod han böjd så att han i stort sett hade sin rumpa över huvudet på den personen!!

4 reaktioner på ”Alltså, folk….

  1. Jisses 🙄
    En del drar sig inte för nånting.
    Vett?! Borta!
    O så tror Tegnell o Löven att vi ska använda sunt förnuft gällande Corona. Folk har ju tappat allt….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s