Jobb(ig)måndag

Fy 17 vad jag mådde illa hela dagen igår. Kan jag ha varit bakis?? Nääää…. Och varmt som i en bakugn när jag satt och jobbade. Dålig kombo, värme och illamående. Och MASSOR att göra på jobbet! Hur mycket som helst. Så det var bara att öka takten!

Till slut hade jag i alla fall jobbat klart, klockan 18 kunde jag stänga av jobbdatorn. Då packade jag med lite sallad och åkte in till Rålambshovsparken. Mötte Blidö och Wilbur och vi knatade iväg en liten bit och hittade en egen gräsmatta där vi satte oss på behörigt avstånd från varandra och åt lite ost och kex, och jag även sallad. Satt och babblade, uppdaterade varandra om vad som hänt sen sist och vad vi planerar i sommar. Så mysigt att ses, men fy vad jag saknar att inte krama mina vänner!!! Men vi kunde i alla fall umgås och babbla, och det var riktigt trevligt!

Idag är det svalare så jag har öppnat sovrumsfönstret och balkongdörren. In med svalkan bara!

4 reaktioner på ”Jobb(ig)måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s