Småfix och balkonghäng

Igår jobbade jag till 17, och jag tog och knatade upp till centrum när jag hade jobbat klart. Behövde främst mjölk, men som vanligt blev det lite annat oxå. Bland annat har jag varit sugen på choklad i flera dagar. Så choklad blev det!

När jag kom hem igen så satte jag mig på balkongen och läste och smaskade på lite choklad. Myyyys! Satt ett bra tag och bara njöt. Sen gick jag in och satte igång och vek tvätt. Nu är tvättskåpet tomt och all tvätt vikt och instoppad i skåp och lådor! Jag som oftast har en hög liggandes och bara väntar på att bli vikt…

Sen damp jag ner i soffan och slötittade lite på TV som avslutning på kvällen. Nöjd med min dag, och kväll! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s