Uppe med tuppen

Jaha, vad gör jag uppe klockan 7 en lördag? Det är ju inte ens sol. Jo, för idag börjar 1 veckas semester! Och Nettis kommer och hämtar mig snart för vi ska till hennes föräldrar. På Gotland!

Jag slutade 15 igår och jag studsade upp från skrivbordet, skuttade ner i källaren och hämtade resväskan och upp igen och satte igång och packade. Och tog fram epilatorn. Hela benen och ansiktet fick sig en omgång! Så nu är jag hårfri utom på valda ställen.

Fixade även naglarna, tog bort gammalt lack och målade på nytt. Lustigt det där, hur jag alltid vill göra mig fräsch inför semestern. I alla fall om man ska åka bort. Filade fötterna oxå, fast de var faktiskt rätt lena innan. Men några tag skadar inte.

Jaha, dags att skutta in i duschen så att jag kan stoppa ner necessären i väskan och stänga den sen.

Ha en fin lördag, finingar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s