Från ett soligt Gotland till ett regnigt Nynäshamn

Korven låg och gosade med min arm och höll om mig länge i morse. Så gosigt! Vid 8.30 kom Bäbis och väckte oss och så att mormor och morfar börjat med frukosten. Så vi masade oss upp, och gick in till dem i huset.

Efter frukost gick jag ner till stugan igen och packade ihop mina saker. Sen åkte jag och Nettis till Hide där Toyboy var. Där har hans mammas familj stuga, och han kom med båten i natt. De ska måla huset den här veckan. Vi fikade och sen körde de mig till båten. Ville inte åka hem, alls! Solen sken och det var så fint! Men det var bara att kliva ombord.

Fick en bra plats att sitta på, vid ett fönster.

Åt en räkmacka, och drack lite vin. Sen satt jag och läste. Tyckte båtresan gick snabbt. Nu sitter jag på bussen som åker från Nynäshamn till Stockholms city. Snart hemma, alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s