Sista dagen

Igår på förmiddagen var det mulet. Jag och barnen tog en skål och gick ut och länsade Marjas jordgubbsland, och så lärde jag Korven att hoppa i vattenpölar. He he! -Man fåj inte gå däj, sa hon. -Nä, men man kan hoppa, sa jag!

När det var lunchdags så hade det klarnat upp, så vi åt ute. Fil, flingor och jordgubbar. Mmmmm! Så gott! Sen tog Nettis och Korven en middagslur, Bäbis underhöll sig själv och Marja och jag satt i solen. Vi babblade och läste och hade det BRA!

När sömntutorna vaknade så knatade vi ner till träsket och tog ett dopp. Jag tog med tvål och passade på att blaska av mig. Marja kokade kaffe i stugan så vi satt på verandan och fikade en stund. Så himla mysigt!!

Tommy hade varit och kartläst åt äldsta barnbarnet som körde ett rallylopp över dagen. När han kom hem tog vi en drink på uteplatsen.

Aperol och bubbel. Gott!!

Grillmiddag som var SÅ god!

Det var en så himla fin kväll, så det var så mysigt att sitta ute, äta gott i trevligt sällskap.

Korven fick prova morfars hjälm, som hon nästan försvann i.

Vi har haft en alldeles fantastisk vecka! Marja och Tommy är så gästfria och servar och får mig verkligen att känna mig välkommen! Tack, jag har trivts så bra hos er!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s