Flax

Båten gick i tid igår (det gör den väl antagligen alltid…), bussen stod precis utanför utgången i Nynäshamn och tunnelbanan stod på perrongen när jag kom till centralen. Så det gick som på räls att ta mig hem igår! Så skönt!

Jag gick in i mataffären i centrum innan jag knatade hem igår. Packade in matvarorna, öppnade resväskan och tog ur necessären och mobil- och tandborstladdarna sen lät jag resten vara kvar. Bestämde mig för att packa upp idag när jag börjar klockan 15 och jobba. Så resten av kvällen spenderades i soffan och sängen, tittandes på TV.

Nu har jag vaknat och har satt på en maskin med tvätt. Bland annat mina vita (det vill säga de ska vara vita men är nu grå) gympadojjor. Nu hoppas jag på att de kommer ut bländande vita! När jag slappat klart med kaffet framför datorn ska jag packa upp och sen vattna blommor. Tog bara de som såg väldigt törstiga ut igår, så resten ska oxå få idag.

Nettis skrev precis ett meddelande till mig. Min ena bikini hänger kvar på tvättvindan hos dem. Ändå var jag där och tog min handduk när jag packade igår! Ja, ja, hon tar med den när hon åker hem, så det är ingen fara. Det sägs att man glömmer kvar saker på platser som man vill återvända till, och det stämmer ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s