Mjukstart

Kändes bra att börja jobba så sent igår, och jag hade telefon på schemat, så jag pratade med våra kunder. Det var ingen kö, utan kunderna kom fram snabbt, alla var glada och trevliga och jag hann besvara kommentarer och inlägg på sociala medier i mellan samtalen. Så det kändes som en bra arbetsdag!

På min 15 minuters rast hann jag vika lite av tvätten, så nu har jag bara det som hänger och som är torrt nu kvar att ta hand om. Skönt!

Idag börjar jag jobba 10.45, så nu sitter jag i lugn och ro med frukosten. Sen ska jag gå upp till centrum och hämta mina linser. Skönt att böra lite sent idag med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s