Ny serie

Efter jobbet igår så kollade jag på TV. Housewifes of Beverly Hills. Tycker det är kul, de lever ett minst sagt annorlunda liv. Men sen var det inte nåt att se, så jag gick in på Viaplay, som föreslog A handmaid’s tale. Jag har inte sett den innan, så jag började. Och den var riktigt bra! Men fy så hemsk!! Har ni sett den? Den handlar om att nästan alla är sterila så de få kvinnor som inte är det tvingas leva som avelsdjur.

Den var ju väldigt omtalad när den kom, men av nån anledning började jag aldrig se den.

Nu ska jag äta frulle. Börjar 10.45 idag med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s