Ingen kan leka med mig..

Den här helgen är jag hemma i stan, men det är visst ingen annan som jag känner. Alla jag frågat är upptagna eller bortresta i helgen. Jag är alldeles ensam! 😦

Nåja, om det är fint väder så sitter jag ju inte i sjön. Då kommer jag snarare sitta vid sjön! Så jag hoppas vädret håller i sig!

Igår när jag slutat jobba klockan 18 så hoppade jag in i duschen (Det blev en varm och svettig lunch på balkongen…) och sen knatade jag upp till centrum. Köpte en Tara och sen åt jag middag på Tacobar medan jag bläddrade i tidningen. Sen handlade jag lite mat, mjölk bland annat för den var helt slut. Och sen hem och satte mig på balkongen och läste klart min tidning. Så varm och skön kväll!

Sen gick jag in och trodde att jag skulle se på Handmaid igen. Och visst, se på hade jag ju kunnat, men inte lyssna på vad de sa. Och även om det är text så kändes det inte som ett alternativ. Så himla märkligt att ljudet var borta! Jag klickade mig in på Youtube, där fanns ljud. Jag kollade på TV, där fanns ljud. Testade att se på något annat på Viaplay, nix, inte ett ljud där heller. Startade Viaplay på mobilen, dödstyst. Stängde av, satte på igen men det var likadant. Så himla irriterande och väldigt konstigt! Jag hoppas verkligen att det var tillfälligt så att jag kan kolla ikväll!

5 reaktioner på ”Ingen kan leka med mig..

  1. Är det nu du kommer hit då? För jag har inget inplanerat. Och det finns vatten runt hela ön 😉

    Gilla

      1. Bara helger, Men det tar ju tid för dig att ta dig till och från så det kan ju kanske funkar iaf 🙂

        Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s