Sista avsnittet

Igår såg jag sista avsnittet av The handmaid’s tale. Någon som vet när säsong 3 kommer på Viaplay? För självklart slutade det med värsta cliffhangern! Suck…

När jag kom upp i morse så var hela himlen för. Så jag gick och lade mig igen. Men jag somnade inte om, så jag gick upp. Tog med frukosten ut på balkongen, för det var ändå varmt. Och ganska ofta kom solen faktiskt fram mellan molnen.

Satt och läste och hade det bra. Mitt på dagen ringde telefonen, det var Lisa, Kerrans kompis som bor på samma gård som jag. Hon kom från centrum och såg att jag satt ute. Så hon gick bara upp med sina varor så kom hon över. Så vi fikade och satt ute i flera timmar och babblade. Så mysigt!

När hon gått så duschade jag och sen var det min tur att knata till centrum och handla. Sen har jag suttit en stund till på balkongen nu på kvällen och läst. Så härligt att sitta ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s