Oväntat samtal

När jag sitter och jobbar så ringer plötsligt min hemtelefon. Den ringer nästan aldrig, så jag blir lite förvånad. Ännu mer förvånad blir jag då en okänd man, på halvknagglig engelska frågar om han pratar me Ms Imitthuvud (eller, han sa mitt efternamn). Innan jag bekräftade det så frågade jag vem han var. Tycker det är normalt att presentera sig när man ringer upp någon.

Han frågade då igen om jag var Ms Imitthuvud. Det är jag sa jag då, på svenska. På ännu knaggligare svenska frågade han om vi kunde prata engelska, och jag svarade sure. Då säger han att han ringer från Visas huvudkontor i Stockholm och att det gäller mitt Visakort.

Jag talar om att jag har inget Visakort. Då frågar han om jag har något kreditkort. Så jag sa ja, och gav honom alla mina uppgifter.

INTE!! Jag sa att jag har inget Visakort och jag vill inte prata med dig. Och la på. Alltså, vad tror de, att man är fullständigt blåst??

2 reaktioner på ”Oväntat samtal

  1. Tack för att idioten ringde dig som är redig, min pappa som var 88 år fick ett sånt samtal. Tack och lov så reagerade min pappa på att mannen som ringde kallade pappa vid hans andra namn! Jävla vidriga kräk! Fy fan! Jag blir så galen! Ha en fin kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s