Söndagskvällen

När jag släppt av Nästanguddottern igår så fortsatte jag hem till mig. Jag bara fixade lite att äta, sen satte jag på The handmaid’s tale. Såg de sista avsnitten på säsong 3. Det var en bra serie! Får se om det kommer en säsong 4, verkar som om de inte riktigt har bestämt om de ska göra det. Men jag hoppas det!

Idag började jag jobba 7.45 och herre jösses vad det har varit att göra idag!! Ingen lugn och avslappnad sista arbetsvecka innan semestern, här inte! Bara att jobba på och öka takten. Ja, ja, sista veckan, sen är jag ledig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s