Halvdag ledigt

Igår började jag först 15 så jag hade sovmorgon. Sussade till nästan 9, sen frukost i lugn och ro. Tyvärr helt jämngrått på himmelen så det blev ingen balkongfrukost.

Sen knatade jag till thaisalongen och fick massage. Tyvärr inte samma kvinna som sist, men hon var duktig, hon med. Men hon sist var verkligen duktig. Hur som helst så var det avkopplande och kändes bra!

Fixade lite hemma och sen la jag mig i soffan och läste. Och somnade… Vaknade 14.50! Hade varit pinsamt om jag försovit mig när man börjar jobba 15!!

Det var minst sagt en hel massa att göra på jobbet igår oxå! Full rulle! Bara att tjötta på!

När jag väl hade jobbat klart så kollade jag på TV, bland annat Ett fall för Dodd, brittisk deckare som var lite småbra. Och nu vet jag att Systeryster kommer fnysa, hon avskyr brittiska deckare. Hi hi!! Men jag gillar brittiska serier över lag. Jag kollade även på Friday night dinner, en brittisk komediserie efteråt. Jättekul!

Sen var det dags att natta. Och nu är det dags att avsluta frukosten och ta tag i dagens jobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s