Full fart på jobbet

Massor att göra igår igen. Hej och hå! Samtidigt är jag ändå glad att det är så, hellre än att det skulle vara som för många företag nu i Coronatider, att det bara dör ut. Så jag antar att man inte ska klaga. Kan bara konstatera att det är en hel del att göra.

Klockan 16 var i alla fall min arbetsdag över och jag åkte upp till centrum och köpte en stor uteblomma och sen vidare till Nettis, Toyboy och barnen. Nettis fyllde år häromdagen, så hon fick blomstret.

Medan Nettis lagade mat så gick jag och barnen ner till kiosken och hämtade ut ett paket med en limpistol för barn, som Bäbis ska ha när hon pysslar. Och självklart, när man nu är i kiosken, så fick barnen varsitt godis. Duktiga tjejer som inte tjatar utan bara frågar, och vem kan motstå då? Inte mommo! Dessutom var de så duktiga när jag sa att de fick ta godiset efter maten. Inte ett knysst om att få ta det innan. Go-ungar!!

Nettis bjöd på pasta med köttfärssås, med krydda som vi köpte på Krusmyntagården på Gotland. SÅÅÅ gott!

Sen kollade Nettis och jag på en dokumentär om Anne Frank. -Nä, varför ska ni se den där, sa Toyboy. Ni kommer ju bara sitta och oja er och säga att det är hemskt! Och det hade han ju rätt i, men Nettis och jag gillar att se dokumentärer. Och den här var bra, och hemsk! Med Helen Mirren som berättare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s